Chuck and Norris’ grand enclosure – Cheltenham

DSC01970 (Medium)DSC01974 (Medium)DSC01977 (Medium)This extensive L shaped enclosure used a series of wired angles to create a higher clearance that joined the side of the house area through to the rear patio.

The corner fence post was raised to give clearance over the clothes line and the end of the patio was closed off with access through a garage door.

The overall effect was a build that has very clean lines with minimal structure creating a stunning ‘open space’ look and feel!

20160506_160156_resized20160506_160937-1_resized20160506_161007_resizedResident boys (Chuck and Norris) have stepped out after our team had left to inspect their Grand area!

A dream come true for all the family!DSC01978 (Medium)DSC01976 (Medium)

Latest News

Recent Installs

Find us on Facebook