Arkus and Oki’s viewing station – St Clair

Arkus and Oki have been waiting to step outside since they recently moved into this new townhouse in St Clair.

This secure area just under the back verandah provides them with multiple levels for jumping and viewing their outdoor area.

The plastic wood decking was chosen to match the rear panelling with intermediate ledges in powder coated metal with marine carpeted top.

A hatch opening in the middle section allows access to the area for cleaning etc. Access to the large decked area is through an opening the width of the decking.

2 additional levels have been provided on the top level. The wire mesh has not yet been connected to the house via a cat door into the sliding door.

Once this is complete – the 2 cats will be able to come and go into this new area!
DSC02181 (Medium)DSC02182 (Medium)DSC02186 (Medium)

Latest News

Recent Installs

Find us on Facebook